Spinning Babies @ Parent Class met Sophia Mattan, vroedvrouw (19u-20:30u)

14 juni 2023 - Praktijk Destelbergen

Met spinning babies creëren we meer gewaarwording van je veranderende lichaam en een evenwicht in je lichaam waardoor je comfortabeler door je zwangerschap kan gaan, zwangerschapskwaaltjes kan voorkomen en een vlotte bevalling tegemoet gaat.

Doordat wij minder en minder bewegen en steeds meer zitten wordt het moeilijker voor baby’s om een goede houding te vinden in de buik. De startpositie van een baby is echter van cruciaal belang voor een vlotte bevalling. Vroedvrouw Gail Tully heeft Spinning Babies gecreëerd. Ze heeft een reeks oefeningen uitgewerkt die we kunnen toepassen tijdens de zwangerschap en geboorte om deze periode zo comfortabel en vlot mogelijk te laten verlopen.

Door deze oefeningen te doen gaan we balans creëren in je lichaam waardoor je meer plaats maakt voor je baby, je baby zich in de optimale positie voor de geboorte kan nestelen en ook gemakkelijker zijn of haar weg zal vinden door het geboortekanaal. Deze hands on workshop is een zeer waardevolle aanvulling op jullie voorbereiding op de bevalling.

De lessenreeks bestaat uit twee lessen, we zijn in een groepjes van maximum 5 koppels. Geschikt voor zwangeren vanaf 3 maand tot het einde van de zwangerschap.

Kostprijs: 90 euro

Inschrijven kan hier