Hypnobirthing met vroedvrouw Ambre (start 09/01/2024)

9 januari 2024 - Praktijk Destelbergen

Hypnobirthing (HB) is meer dan hypnose alleen. Het gaat over zelfcontrole houden, zowel op emotioneel- psychologisch als op lichamelijk vlak. De technieken kan je gebruiken op elk mogelijk intens moment in je leven. HB technieken zijn overal en altijd toepasbaar en je hebt er weinig extra tools voor nodig. Je kan het zelfs later gebruiken om te leren aan je baby, peuter of kind.

De cursus geeft je levenslang durende handvaten op gebied van relaxatie, visualisaties, affirmaties en (zelf)hypnose om de geboorte van jullie baby vol vertrouwen, veilig en warm te laten plaatsvinden. Thuis, in een geboortecentrum of ziekenhuis, waar jij wil. 

Hoe inschrijven?

Bevestig door te klikken bij 'Inschrijven' en stort vervolgens €150 op BE29 9734 0258 2164 ter attentie van Ambre Hamelink met jouw naam als vermelding en HB groepscursus (Bvb: Elke Deschrijver- HB groepscursus).

De voorlaatste les zal gevraagd worden het overige bedrag (€ 260=  inclusief NL talig boek met werkschrift en affirmatie en audiovoice) te storten zodat jullie op de laatste dag van de cursus het getuigschrift kunnen ontvangen om terugbetaling bij de mutualiteit en hospitalisatie te kunnen aanvragen.

Indien jullie nog vragen hebben? Laat gerust horen!

Uw gegevens