Tijdens de bevalling

Bevallen is een van de meest intense momenten in je leven. Vertrouwen in het natuurlijke proces, in het vrouwelijk lichaam en in de mensen rondom jou zorgen ervoor dat je je gesterkt en veilig voelt en dat de bevalling vlot kan verlopen. Sommigen weten precies hoe ze dit moment willen beleven, anderen weten nog niet wat ze kunnen en mogen verwachten. Als vroedvrouw willen we je helpen bewuste keuzes te maken. We kunnen je op verschillende manieren bijstaan, afhankelijk van je wensen en verwachtingen:

Vaststelling start arbeid

Wanneer ben je in arbeid? Op welk moment vertrek je naar het ziekenhuis?  Denk je dat je vliezen gebroken zijn, maar ben je toch niet helemaal zeker?

MEER INFO

Arbeid thuis

Je kan er voor kiezen om een deel van je arbeid thuis te blijven om vervolgens in het ziekenhuis te bevallen. In je veilige en vertrouwde omgeving kan je je wee├źn beter opvangen en beter omgaan met de pijn.

MEER INFO

Bevallen in het ziekenhuis

In de ziekenhuizen bestaat de mogelijkheid dat wij je na een arbeid thuis verder blijven ondersteunen tot na de bevalling. Je kan kiezen om met de gynaecoloog te bevallen, of om je bevalling te laten begeleiden door een vroedvrouw van De Bron. 

MEER INFO

Thuisbevalling

Als je denkt dat je thuis, in je vertrouwde omgeving, het beste kan ontspannen, is een thuisbevalling misschien wel een goede optie voor jou.

MEER INFO