Zwangerschapsyoga - winterreeks zaterdagochtend

9 november 2019 - Praktijk Destelbergen

Je draagt nieuw leven in je! Jouw lichaam vraagt om extra aandacht en zorg.
Zwangerschapsyoga nodigt je uit om tijd te nemen voor jezelf en je baby'tje. Je staat stil bij het wonder in je buik. Aangepaste yogahoudingen, ontspannen, genieten, contact maken met je baby, … Met je ademhaling als gids kom je innerlijk tot rust.

Deze lessen helpen je ook voor te bereiden op de geboorte van je kindje. De kunst is om je over te geven aan je baringsproces. Overgave is vertrouwen dat je lichaam intuïtief "weet" wat het moet doen tijdens de geboorte. Yoga helpt je om je lichaam beter te leren kennen en erop te vertrouwen. Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam weet precies wat het moet doen. Yoga helpt je om contact te maken met die wijsheid. De houdingen en ademhalingstechnieken ondersteunen je tijdens de bevalling.

Je bereidt je voor op je bevalling: houdingen tijdens het bevallen, leren loslaten, omgaan met pijn, enkele praktische tips voor tijdens en na de bevalling. Tijdens één les is ook je partner welkom. Daarin leert je partner om je te ondersteunen tijdens de bevalling.. 

Inschrijven via www.conpatio.be of info@conpatio.be